Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Attendiz bestaat uit vijf leden, waarvan 1 voorzitter.

 

Barbara Wünsch
Lid sinds april 2013

"Ik werk als jurist en ben momenteel  interim juridisch adviseur bij het Kadaster in Apeldoorn bij diverse vernieuwingstrajecten."

 


 

Ellen van den Berg
Lid sinds april 2013

"Ik ben lector Rich Media & Teacher Learning aan Saxion. Dat betekent dat ik, samen met docenten, onderzoek doe naar de rol van ICT voor het leren van leraren."

 


 

Antonio Bonetta
Lid sinds april 2013

"Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Carint Reggeland, in de functie van Directeur Bedrijfsvoering. Vanuit die hoedanigheid o.a. verantwoordelijk voor Planning&Control, Financiën, Inkoop, Cliëntenregistratie, HRM en ICT."

 


 

Koos Krabbendam
Voorzitter sinds juni 2010

"In 2011 ging ik met pensioen na een lange loopbaan bij de Universiteit Twente, maar nog altijd ben ik parttime verbonden aan de Universiteit. Ook ben ik adviseur bij twee automotive projecten in Indonesië en tevens gelieerd aan de University of the Netherlands Antilles."

 


 

Jeroen Goudt
Lid sinds december 2010

"Van 1994 tot 2010 was ik wethouder in Enschede en verantwoordelijk voor de nazorg aan slachtoffers van de vuurwerkramp. Aansluitend,  tot mei 2013, waarnemend burgemeester in de gemeente Hof van Twente."

 

Waar vindt u onze Attendiz Scholen

Attendiz is een scholengemeenschap voor (voortgezet) speciaal onderwijs. Wij geven onderwijs aan ongeveer 2500 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar, op ruim 40 locaties en 25 scholen in Twente, voornamelijk Enschede, Hengelo en Almelo. Ook biedt Attendiz ondersteuning aan scholen in het regulier onderwijs.

Meer